یتلقی المتلقیان و راز علمی نهفته در آن

ساخت وبلاگ

یتلقی المتلقیان دو  فرشته نیستند، اعضاء بدن انسان است


معنی این کلمه در خود آن قراردارد. دو درهم تلاقی کننده مکرر حال این دو کدام هستند به آیه 16 تا 18 سوره ق


وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ ۖ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ-اذْ يَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّيَانِ عَنِ الْيَمِينِ وَعَنِ الشِّمَالِ قَعِيدٌ-َا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ- در واقع ما خود انسان را خلق کرده ایم و وسوسه های نفسانی او را می دانیم و ما از رگ گردن او به اونزدیک تریم، زیرا دو تلاقی کننده مکرر به یکدیگر  به صورت راست و چپ  در بدن او نشانده ایم هیچ قولی (از دهان پرتاب نمی شود) مگر اینکه رقیب حفظ کننده ای است که عتید برایش فراهم می کند. امروزه می دانیم که ساختارانسان توسط نرم افزار نشانده شده ژنوم در بدن انسان صورت می گیرد یکی ار.ان.ای پیام رسان و دی.ان.ای دو رشته دراز و موازی مانند دو پایه یک نردبان که در هم پیچ خورده اند. ودر نقاطی مکرر با هم تلاقی می کنند و مولکول های بازی که در بین این دو تلاقی در همه یکسان جا تکرار می شود کد بندی شناسایی فرد خاصی است. در مقاله ژنتیک و اشاره قرآن به دو رشته ساختاری و وظائف محوله آن به تعریف ژنوم و دو رشته آن پرداخته ام .

علامه طباطبایی در تعریف لفظ ورقیب و عتید چنین نوشته اند. "و اگر سخن گفتن را لفظ نامیده اند به نوعی تشبیه است و کلمه رقیب به معنی محافظ (حفظ کننده اعمال) و عتید به معنای کسی است که فراهم کننده مقدمات آن ضبط  و حفظ است. خلاصه مطلب علامه  موضوع رقیب و عتید است. یکی مقدمات را فراهم می کند و دیگری ضبط می کند"

یتلقی المتلقیان دو فرشته نیستند که با انسان باشند و تمام اعمال او را ضبط کنند. بلکه خداوند نرم افزاری را که جزء ساختار بدن انسان است را در بدن نشانده (قعید) که یکی از وظائف آن ضبط تمام حرکات و رفتارو کردار او است و فرماندهی و سامان دهنده این نرم افزار روح یا امر خداوند در بدن انسان است. به کلام حضرت علی ع در نهج البلاغه توجه فرمایید. امام علی علیه السلام در بخش سوم خطبه ی 157 در باره ی چگونگی ثبت اعمال می فرماید :


"ای بندگان خدا بدانید که مراقبانی از خودتان بر شما گذاشته شده است و دیده بانانی از اعضای پیکرتان ، و نیز حسابدارانی راستگو مراقب شمایند که اعمالتان را و حتی شماره نفس هایتان را ثبت می کنند . نه ظلمت شب تاریک شما را از آنها پنهان می دارد و نه درهای محکم فرو بسته ( منظور جزء بدن ما و از ما جدا نیستند)"


 بنابراین یتلقی المتلقیان جدا از پیکره انسان نمی باشد. mRNA در ساختار ژنوم نقش نرم افزار پیام رسان را ایفاء می کند که بر اساس این نقش در اعمال و رفتارو کلیه داده های عملکرد روزانه را باز سازی و DNA بر اساس کد بندی آن ها ضبط می کند.
 رسل در قرآن معنی پیام رسان می دهد و در آیه 80 سوره زخرف می فرماید. ام یحسبون انا لا نسمع سرهم و نجوئهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون-آیا با خود حساب می کنید که ما راز و نجوی شما را نمی دانیم ، البته که می دانیم و پیام رسان ما نزد شما همه را مکتوب (ضبط)می کند.


ام یحسبون انا لا نسمع سرهم و نجوئهم بلی و رسلنا لدیهم یکتبون» آیا آنان گمان می کنند که ما رازشان و سخنان در گوشی آنان را نمی شنویم ؟ چرا می شنویم و پیام رسان ما نزد آنان حاضرند و اعمالشان و رازهایشان را می نویسند . سوره ی زخرف آیه 80


ان رسلنا یکتبون ما تمکرون» همانا رسولان ما هر آنچه فریب کاری می کنید می نویسند در آیه دیگر 21 سوره یونس می فرماید- وَ إِذا أَذَقْنَا النَّاسَ رَحْمَةً مِنْ بَعْدِ ضَرَّاءَ مَسَّتْهُمْ إِذا لَهُمْ مَكْرٌ فِي آياتِنا قُلِ اللَّهُ أَسْرَعُ مَكْراً إِنَّ رُسُلَنا يَكْتُبُونَ ما تَمْكُرُونَ-هر گاه پس از رنجی که به مردم رسیده رحمت و لطف به آنان بنمائیم (طعم رحمت را بعد از سختی به آنها بچشانیم) دست به نیرنگ و مکر در آیات ما می برند ( اعمال خود را با آیات ما توجیه می کنند) بگو تدبیر الهی سریعتر از مکر و نیرنگ آنان است، زیرا پیام رسان ما هر آنچه مکر و نیرنگ می کنند را به رشته تحریر در می آورد. قل الروح من امر ربی و روح فرماندهی و سامان دهی پیام رسان یا نرم اقزار ژنوم را در اختیار دارد و هر گام ضبط اعمال هم زمان خداوند متعال از آن آگاه است. سید محمد تقوی اهرمی 14/10/1400

+ نوشته شده در پنجشنبه شانزدهم دی ۱۴۰۰ ساعت 19:28 توسط سید محمد تقوی اهرمی  | 

نگرش نو وعلمی در رفع شبهات خلقت انسان ...
ما را در سایت نگرش نو وعلمی در رفع شبهات خلقت انسان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : salbtraebo بازدید : 169 تاريخ : دوشنبه 25 بهمن 1400 ساعت: 3:22